Zena Wellness

  • 8380 Hévíz, Széchenyi u. 6.
  • Minden nap 8.00-20.00
  • +36-83/542-300

Fürdővilágunkban feszített víztükrű masszázs- és élménymedence található, melyek megszámlálhatatlan élményelemmel rendelkeznek.

Levél Levél Zena Wellness

Ingyenes wellness részleg

A vendégeink számára ingyenesen használható a hotel wellness részlege.

Korhatár

A vendégek nyugalma érdekében a fürdőt és a szauna részleget 12 éven aluli gyermek nem látogathatja!

Spa részleg
a Zena Wellnessben

Belső élménymedencék

Belső élménymedencék

A fúvókákon keresztül a víz masszírozza az izmokat, így még intenzívebb egészségjavító hatást gyakorol a szervezetre. Számos stresszen is alapuló betegség kialakulását akadályozhatjuk meg, vagy érhetünk el jelentős javulást. Egy kiadós masszázsfürdő felér egy mély meditációval. Folyamatos használata javítja közérzetünket, kiegyensúlyozottá, nyugodttá, boldoggá, elégedetté tesz minket.

Masszázsmedence

Masszázsmedence

Hőmérséklet: 32-34 °
Mélység: 0,90 m
Nyitva: Minden nap 8:00 - 20:00

Élménymedence

Élménymedence

Hőmérséklet: 32-34 °
Mélység: 1,10 m
Nyitva: Minden nap 8:00 - 20:00


Szaunavilág
a Zena Wellnessben

Aromaszauna

Aromaszauna

Míg a finn szaunában nagyrészt tiszta vizet alkalmaznak, az aromaszaunában a kellemes, elviselhető 48-60 C° fokos hőmérséklet mellett a természetes illóolajok hozzáadása varázsolja a szaunázást még nagyobb élvezetté. A bőrön keresztüli inhaláción át az illóolajoknak éltető, és ugyanakkor érzéki hatásuk van, fokozzák a jó közérzetet, erősítik a aromaszaunázás pihentető hatását.

  • A kezelés időtartama: 30 perc

Gőzkabin

Gőzkabin

A gőzfürdő sűrű ködében a levegő páratartalma elérheti a 100 %-ot, míg a hőmérséklet 40-48 C°. A pára és a meleg levegő körülveszi a testet, nyugtatja az idegeket, kitisztítja a légutakat, pezsdíti a vérkeringést és vitalizálja a bőrt.

  • A kezelés időtartama: 20 perc

Jégkút

Jégkút

A forró szauna után a gleccserhidegségű jégkása a bőrbe dörzsölve lendületbe hozza a vérkeringést és kellemesen hat a szervezetre.


Infraszauna

Infraszauna

Az infravörös hősugárzás a mélyreható meleg miatt alacsonyabb léghőmérséklet ellenére is lényegesen több izzadságot vált ki a hagyományos szaunákhoz képest. 45-50 C° fokon működik, ami egy kellemes hőmérséklet. A mélymelegítő hatás hozzájárul ahhoz, hogy lebontásra kerüljenek a test zsírjaiban lerakódott nehézfémek és a test a mérgező anyagoktól megszabaduljon. Ezeken kívül gyógyhatása számos betegség kezelésénél igazolt!

  • A kezelés időtartama: 30 perc

Finnszauna

Finnszauna

Méregtelenítő hatású szauna melynek hőmérséklete 85-95°C között van, a páratartalma alacsony. Az alacsonyabb padokon alacsonyabb a hőmérséklet, míg legfelül nagyon meleg lehet. Így kicsit válogathatunk a hőmérsékletet illetően. A kövekre locsolt vízből fejlődő forró gőz hatására sokkal melegebbnek érezzük a levegőt, miközben annak hőmérséklete ugyanaz. Így növelhetjük a hőmérsékletérzetet, és igazából így kezdünk el izzadni. A verejtékezés hatására pedig méreganyag távozik a szervezetből.

  • A kezelés időtartama: 15 perc

További kategóriák
a Zena Hotelben

Hotel

Szállodánkban a butik hotelre jellemző jegyek fedezhetőek fel, többek között az egyedi stílus, a minőség, a luxus, a kifinomult stílus, és a kényelem. Ennek jegyében készültek modern, minden luxust kielégítő szobáink különféle hangulatban.

Részletek

Étterem & Kávézó

Vendégeinknek a hotel kávézójában kínálunk korlátlan, svédasztalos reggelit minden nap 8:00 - 10:00 között.

Részletek

Beauty & Barber

Egyedi környezetben és nyugodt körülmények között pihenhetnek vendégeink itt-tartózkodásuk ideje alatt, hogy testileg és lelkileg megújulva térjenek haza.

Részletek

Wellness

Fürdővilágunkban feszített víztükrű masszázs- és élménymedence található, melyek megszámlálhatatlan élményelemmel rendelkeznek.

Részletek
Szobafoglalás