Aloldal top

Távol-keleti masszázsok

THAI LÁBMASSZÁZS

A talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. A kényelmes fotelban végzett kezelést egy távol-keleti gyógynövényes lábfürdő vezeti be, amelyet a lábfej és a lábszár alapos átmasszírozása követ, végezetül melegített törölközőbe csavart lábbal relaxálhatunk pár percig. A masszázs felfrissíti a lábat, erősíti az immunrendszert, javítja a keringést és jótékony hatással van az egész szervezet működésére.

A kezelés időtartama: 50 perc
 

THAI kéz- és lábmasszázs

A tenyér és a talp együttes masszírozása jótékony hatással van a szervezet energiaáramlására, erősíti az immunrednszert és javítja a keringést.

A kezelés időtartama: 75 perc

TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS

A masszázs során alkalmazott mozdulatok, nyújtások, oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növelik a test rugalmasságát. A thai masszázsnál nem az izmokat, hanem az akupresszúrás pontokat ingerlik nyomásos technikával, masszázsruhán keresztül. A kezelés után testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk

A kezelés időtartama: 30, 60, 90 perc

THAI OLAJOS MASSZÁZS

A masszázs során az egész test masszírozása történik, belefoglalva a mellkast, hasat és olaj nélkül a fejet és arcot is. Ötvözi a tradicionális thai masszázsnál alkalmazott nyomásos technikát a klasszikus masszázs erőteljes simító mozdulataival. A választható aromaolajokkal végzett masszázst elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek erős a tradicionális thai masszázs.

A kezelés időtartama: 60 perc

Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban