Aloldal top

Távol-keleti masszázsok

THAI LÁBMASSZÁZS

A talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. A kényelmes fotelban végzett kezelést egy távol-keleti gyógynövényes lábfürdő vezeti be, amelyet a lábfej és a lábszár alapos átmasszírozása követ, végezetül melegített törölközőbe csavart lábbal relaxálhatunk pár percig. A masszázs felfrissíti a lábat, erősíti az immunrendszert, javítja a keringést és jótékony hatással van az egész szervezet működésére.

A kezelés időtartama: 50 perc
 

THAI kéz- és lábmasszázs

A tenyér és a talp együttes masszírozása jótékony hatással van a szervezet energiaáramlására, erősíti az immunrednszert és javítja a keringést.

A kezelés időtartama: 75 perc

TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS

A masszázs során alkalmazott mozdulatok, nyújtások, oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növelik a test rugalmasságát. A thai masszázsnál nem az izmokat, hanem az akupresszúrás pontokat ingerlik nyomásos technikával, masszázsruhán keresztül. A kezelés után testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk

A kezelés időtartama: 30, 60, 90 perc

THAI OLAJOS MASSZÁZS

A masszázs során az egész test masszírozása történik, belefoglalva a mellkast, hasat és olaj nélkül a fejet és arcot is. Ötvözi a tradicionális thai masszázsnál alkalmazott nyomásos technikát a klasszikus masszázs erőteljes simító mozdulataival. A választható aromaolajokkal végzett masszázst elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek erős a tradicionális thai masszázs.

A kezelés időtartama: 60 perc

Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban