Aloldal top

Tartós sminktetoválás

A Permanent Make Up /sminktetoválás/ célja az arc karakterének figyelembevételével a természetes harmónia megteremtése, a szépség hangsúlyozása. A szem-, a szemöldök- és a száj hangsúlyossá tétele, a figyelem elvonása, ha ez lehetséges, az anomáliákról az arc karakteréhez illeszkedő forma és a bőr tónusához igazodó szín kiválasztásával. A Permanent Make Up segítségével az apróbb hibák, hiányosságok, a forma és a szín korrigálható. De fontos hangsúlyozni, hogy a Permanent Make Up, bár a szóban megtalálható, nem egy kész sminket takar. A smink a divatnak megfelelően évszakonként változik, a sminktetoválás viszont letörölhetetlenül ott marad néhány éven át, a bőrben. Egy tökéletes sminktetoválás minden esetben alapjául szolgálhat a sminknek, és megkönnyítheti annak elkészítését, de nem helyettesítheti azt.

Összefoglalva tehát egy a kevesebb mindig több elve alapján elkészített Permanent Make Up eredménye az arc természetes szépségének hangsúlyozása.

Szem - Természetes elegancia
A szem mindent elárul sokszor többet, mint amennyit szeretnénk, és mint tudjuk ezek a szem körüli bőr felület gyors öregedését eredményezik. A szem kontúrozásánál az elsődleges szempont a természetesség, mely a szempillák sűrűbbé tételével érhető el, ami a szemet kihangsúlyozza. A szemnél is alkalmazhatók speciális technikák, mellyel a szem formáját tudjuk korrigálni.

Szemöldök - Tökéletes harmónia
A szemöldök, mint az arc koronája vonzza a tekintetet. Asszimetriája és hiányossága korrigálható. Egy jól megtervezett ívű szemöldökkel, optikailag korrigálható a megereszkedett szemhéj, az arc fiatalítható, tökéletessé és harmonikussá tehető. Többféle technika közül választhatunk a szemöldök elkészítésénél igazodva a haj illetve a bőr színéhez és az arc karakteréhez.

Ajak - Érzéki vonzerő
Az ajak az arc legérzékibb területe. A sminktetoválás kihangsúlyozza a vonzerőt. A női ajkak az esetek többségében asszimetrikusak, ezt korrigálni kell. A megfelelő kontúr megrajzolásával az ajkat teltebbé tehetjük, keskenyíthetjük, szélesíthetjük, nagyíthatjuk, vagy adott esetben kicsinyíthetjük. Egy tökéletesen kivitelezett forma és a megfelelő technika a szájnál egy természetes és lágy eredménnyel az arcot szebbé teszi.
 

Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban