Aloldal top

Tartós sminktetoválás

A Permanent Make Up /sminktetoválás/ célja az arc karakterének figyelembevételével a természetes harmónia megteremtése, a szépség hangsúlyozása. A szem-, a szemöldök- és a száj hangsúlyossá tétele, a figyelem elvonása, ha ez lehetséges, az anomáliákról az arc karakteréhez illeszkedő forma és a bőr tónusához igazodó szín kiválasztásával. A Permanent Make Up segítségével az apróbb hibák, hiányosságok, a forma és a szín korrigálható. De fontos hangsúlyozni, hogy a Permanent Make Up, bár a szóban megtalálható, nem egy kész sminket takar. A smink a divatnak megfelelően évszakonként változik, a sminktetoválás viszont letörölhetetlenül ott marad néhány éven át, a bőrben. Egy tökéletes sminktetoválás minden esetben alapjául szolgálhat a sminknek, és megkönnyítheti annak elkészítését, de nem helyettesítheti azt.

Összefoglalva tehát egy a kevesebb mindig több elve alapján elkészített Permanent Make Up eredménye az arc természetes szépségének hangsúlyozása.

Szem - Természetes elegancia
A szem mindent elárul sokszor többet, mint amennyit szeretnénk, és mint tudjuk ezek a szem körüli bőr felület gyors öregedését eredményezik. A szem kontúrozásánál az elsődleges szempont a természetesség, mely a szempillák sűrűbbé tételével érhető el, ami a szemet kihangsúlyozza. A szemnél is alkalmazhatók speciális technikák, mellyel a szem formáját tudjuk korrigálni.

Szemöldök - Tökéletes harmónia
A szemöldök, mint az arc koronája vonzza a tekintetet. Asszimetriája és hiányossága korrigálható. Egy jól megtervezett ívű szemöldökkel, optikailag korrigálható a megereszkedett szemhéj, az arc fiatalítható, tökéletessé és harmonikussá tehető. Többféle technika közül választhatunk a szemöldök elkészítésénél igazodva a haj illetve a bőr színéhez és az arc karakteréhez.

Ajak - Érzéki vonzerő
Az ajak az arc legérzékibb területe. A sminktetoválás kihangsúlyozza a vonzerőt. A női ajkak az esetek többségében asszimetrikusak, ezt korrigálni kell. A megfelelő kontúr megrajzolásával az ajkat teltebbé tehetjük, keskenyíthetjük, szélesíthetjük, nagyíthatjuk, vagy adott esetben kicsinyíthetjük. Egy tökéletesen kivitelezett forma és a megfelelő technika a szájnál egy természetes és lágy eredménnyel az arcot szebbé teszi.
 

Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban