Aloldal top

Szaunavilág

Infraszauna

Az infravörös hősugárzás a mélyreható meleg miatt alacsonyabb léghőmérséklet ellenére is lényegesen több izzadságot vált ki a hagyományos szaunákhoz képest. 45-50 C° fokon működik, ami egy kellemes hőmérséklet. A mélymelegítő hatás hozzájárul ahhoz, hogy lebontásra kerüljenek a test zsírjaiban lerakódott nehézfémek és a test a mérgező anyagoktól megszabaduljon. Ezeken kívül gyógyhatása számos betegség kezelésénél igazolt!

A kezelés időtartama: 30 perc

Finn szauna

Méregtelenítő hatású szauna melynek hőmérséklete 85-95°C között van, a páratartalma alacsony. Az alacsonyabb padokon alacsonyabb a hőmérséklet, míg legfelül nagyon meleg lehet. Így kicsit válogathatunk a hőmérsékletet illetően. A kövekre locsolt vízből fejlődő forró gőz hatására sokkal melegebbnek érezzük a levegőt, miközben annak hőmérséklete ugyanaz. Így növelhetjük a hőmérsékletérzetet, és igazából így kezdünk el izzadni. A verejtékezés hatására pedig méreganyag távozik a szervezetből.

A kezelés időtartama: 15 perc

Aromaszauna

Míg a finn szaunában nagyrészt tiszta vizet alkalmaznak, az aromaszaunában a kellemes, elviselhető 48-60 C° fokos hőmérséklet mellett a természetes illóolajok hozzáadása varázsolja a szaunázást még nagyobb élvezetté. A bőrön keresztüli inhaláción át az illóolajoknak éltető, és ugyanakkor érzéki hatásuk van, fokozzák a jó közérzetet, erősítik a aromaszaunázás pihentető hatását.

A kezelés időtartama: 30 pe

Gőzkabin

A gőzfürdő sűrű ködében a levegő páratartalma elérheti a 100 %-ot, míg a hőmérséklet 40-48 C°. A pára és a meleg levegő körülveszi a testet, nyugtatja az idegeket, kitisztítja a légutakat, pezsdíti a vérkeringést és vitalizálja a bőrt.

A kezelés időtartama: 20 perc

Jégkút

A forró szauna után a gleccserhidegségű jégkása a bőrbe dörzsölve lendületbe hozza a vérkeringést és kellemesen hat a szervezetre.

A kezelés időtartama: 5 perc

Galéria

Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban