Aloldal top

Szaunavilág

Infraszauna

Az infravörös hősugárzás a mélyreható meleg miatt alacsonyabb léghőmérséklet ellenére is lényegesen több izzadságot vált ki a hagyományos szaunákhoz képest. 45-50 C° fokon működik, ami egy kellemes hőmérséklet. A mélymelegítő hatás hozzájárul ahhoz, hogy lebontásra kerüljenek a test zsírjaiban lerakódott nehézfémek és a test a mérgező anyagoktól megszabaduljon. Ezeken kívül gyógyhatása számos betegség kezelésénél igazolt!

A kezelés időtartama: 30 perc

Finn szauna

Méregtelenítő hatású szauna melynek hőmérséklete 85-95°C között van, a páratartalma alacsony. Az alacsonyabb padokon alacsonyabb a hőmérséklet, míg legfelül nagyon meleg lehet. Így kicsit válogathatunk a hőmérsékletet illetően. A kövekre locsolt vízből fejlődő forró gőz hatására sokkal melegebbnek érezzük a levegőt, miközben annak hőmérséklete ugyanaz. Így növelhetjük a hőmérsékletérzetet, és igazából így kezdünk el izzadni. A verejtékezés hatására pedig méreganyag távozik a szervezetből.

A kezelés időtartama: 15 perc

Aromaszauna

Míg a finn szaunában nagyrészt tiszta vizet alkalmaznak, az aromaszaunában a kellemes, elviselhető 48-60 C° fokos hőmérséklet mellett a természetes illóolajok hozzáadása varázsolja a szaunázást még nagyobb élvezetté. A bőrön keresztüli inhaláción át az illóolajoknak éltető, és ugyanakkor érzéki hatásuk van, fokozzák a jó közérzetet, erősítik a aromaszaunázás pihentető hatását.

A kezelés időtartama: 30 pe

Gőzkabin

A gőzfürdő sűrű ködében a levegő páratartalma elérheti a 100 %-ot, míg a hőmérséklet 40-48 C°. A pára és a meleg levegő körülveszi a testet, nyugtatja az idegeket, kitisztítja a légutakat, pezsdíti a vérkeringést és vitalizálja a bőrt.

A kezelés időtartama: 20 perc

Jégkút

A forró szauna után a gleccserhidegségű jégkása a bőrbe dörzsölve lendületbe hozza a vérkeringést és kellemesen hat a szervezetre.

A kezelés időtartama: 5 perc

Galéria

Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban