Aloldal top

Kozmetika

GERMAINE DE CAPUCCINI

A spanyol Germaine de Capuccini folyamatosan kutatja, miként lehet hatékony és forradalmian új szépítő, testápoló, valamint a sminkeléshez nélkülözhetetlen termékeket megkomponálni.  A kutatás, majd az ezt követő fejlesztés és a termékek előállítása közben folyamatosan környezetkímélő eljárásokat alkalmaz.

Kiváló hatóanyagokat készít, melyek az egyes bőrtípusok, esztétikai problémák sajátságainak megfelelően vannak összeválogatva.

Luxus termékei kiváló hatásfokú professzionális kezeléseket egészítenek ki.  A közel 50 éves szakértelem és a személyre szabott kezelési módszerek garancia a megszépüléshez, a lelki egyensúly helyreállításához.

>> Tovább a Germaine de Capuccini aloldalára

BIOLINE-JATO

Az olasz Bioline-Jato márka már több, mint 30 éve megbízható partnere a Szépség és Wellness szakembereknek. A cég által fontosnak tartott értékek a természet, biztonság, kiszámíthatóság, bizalom és hagyomány. A Bioline az alkalmaoztt aktív hatóanyagok természetességét, a termékek és a szolgáltatás top-minőségét és a kezelések biztonságát jelenti.
A Bioline a természettudományos alapokra építve, levédett innovációs eljárással egyszerűen és praktikusan felhasználható, magas hatásfokú termékeket állít elő.
Minden terméket csábító elegancia, kifinomult csomagolás és magas hatásfok jellemzi.

>> Tovább a Bioline aloldalára

Galéria

Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban