Aloldal top

Kozmetika

GERMAINE DE CAPUCCINI

A spanyol Germaine de Capuccini folyamatosan kutatja, miként lehet hatékony és forradalmian új szépítő, testápoló, valamint a sminkeléshez nélkülözhetetlen termékeket megkomponálni.  A kutatás, majd az ezt követő fejlesztés és a termékek előállítása közben folyamatosan környezetkímélő eljárásokat alkalmaz.

Kiváló hatóanyagokat készít, melyek az egyes bőrtípusok, esztétikai problémák sajátságainak megfelelően vannak összeválogatva.

Luxus termékei kiváló hatásfokú professzionális kezeléseket egészítenek ki.  A közel 50 éves szakértelem és a személyre szabott kezelési módszerek garancia a megszépüléshez, a lelki egyensúly helyreállításához.

>> Tovább a Germaine de Capuccini aloldalára

BIOLINE-JATO

Az olasz Bioline-Jato márka már több, mint 30 éve megbízható partnere a Szépség és Wellness szakembereknek. A cég által fontosnak tartott értékek a természet, biztonság, kiszámíthatóság, bizalom és hagyomány. A Bioline az alkalmaoztt aktív hatóanyagok természetességét, a termékek és a szolgáltatás top-minőségét és a kezelések biztonságát jelenti.
A Bioline a természettudományos alapokra építve, levédett innovációs eljárással egyszerűen és praktikusan felhasználható, magas hatásfokú termékeket állít elő.
Minden terméket csábító elegancia, kifinomult csomagolás és magas hatásfok jellemzi.

>> Tovább a Bioline aloldalára

Galéria

Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban