Aloldal top

Klasszikus testmasszázsok

Aromaolajos hátmasszázs

Egy stresszekkel teli nap hatékonyan oldható a klasszikus masszázssal, melynek egyik legfontosabb jótékony hatása a vérkeringés fokozása és az anyagcsere javítása. Lazítja a feszes izmokat, csökkenti a fájdalmat, javítja a keringést, a bőr és a bőralatti szövetek állapotát, stabilizálja a vegetatív idegrendszert.

A kezelés időtartama: 25 perc
 

Aromaolajos egész test masszázs

Egy stresszekkel teli nap hatékonyan oldható a klasszikus masszázssal, melynek egyik legfontosabb jótékony hatása a vérkeringés fokozása és az anyagcsere javítása. Lazítja a feszes izmokat, csökkenti a fájdalmat, javítja a keringést, a bőr és a bőralatti szövetek állapotát, stabilizálja a vegetatív idegrendszert az egész test területén.

A kezelés időtartama: 50 perc

MANAGER NYAK-, VÁLL- ÉS FEJMASSZÁZS

A helytelen testtartásból eredő bemerevedett, fájdalmas nyak és vállöv izmok sajgó fájdalma, a lazító, gyulladáscsökkentő gyógynövényes krémmel történő masszírozás hatására ellazul, a feszülés megszűnik.

A kezelés időtartama: 20 perc

RÉSZTEST NYIROKMASSZÁZS

Finom fogásokból álló masszázstechnika, amely segíti a kötőszöveti folyadék áramlását. Az egész szervezetre feszültségoldó és nyugtató hatással van, elősegíti a szervezet méregtelenítését.

A kezelés időtartama: 30 perc
 

EGÉSZTEST NYIROKMASSZAZS

Finom fogásokból álló masszázstechnika, amely segíti a kötőszöveti folyadék áramlását. Az egész szervezetre feszültségoldó és nyugtató hatással van, elősegíti a szervezet méregtelenítését.

A kezelés időtartama: 60 perc

ANTI-CELLULIT-MASSZÁZS KÖPÖLYÖZÉSSEL

A problémás területeken /csípő, combok/ végzett speciális masszázs, mely erőteljes masszázsfogásokkal történik, serkenti a méreganyagok kiválasztását. A kezelés hatékonyságát fokozza a feszesítő, zsírégető krém és a köpölyözés során keletkezett vákuumhatás.

A kezelés időtartama: 50 perc

FRISSÍTŐ TALPMASSZAZS

A lábmasszázs más néven reflexológia egy ősi gyógymód, ami azon az elven alapul, hogy a test összes szerve energiacsatornákon keresztül össze van kötve úgynevezett "kioldópontokkal", amelyek lefedik a lábfej egész területét.

A kezelés időtartalma: 25 perc

RELAXÁLÓ TESTKEZELÉS

Kellemes környezetben, a halk zene és illóolajok segítenek a teljes relaxációban. Az aromaterápiás masszázskezelés hatékony eszköz lehet a stressz, a feszültség oldására, a fáradtság megszüntetésére, ellazítja a testet és a szellemet.

A kezelés időtartalma: 90 perc

Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban