Aloldal top

Klasszikus testmasszázsok

Aromaolajos hátmasszázs

Egy stresszekkel teli nap hatékonyan oldható a klasszikus masszázssal, melynek egyik legfontosabb jótékony hatása a vérkeringés fokozása és az anyagcsere javítása. Lazítja a feszes izmokat, csökkenti a fájdalmat, javítja a keringést, a bőr és a bőralatti szövetek állapotát, stabilizálja a vegetatív idegrendszert.

A kezelés időtartama: 25 perc
 

Aromaolajos egész test masszázs

Egy stresszekkel teli nap hatékonyan oldható a klasszikus masszázssal, melynek egyik legfontosabb jótékony hatása a vérkeringés fokozása és az anyagcsere javítása. Lazítja a feszes izmokat, csökkenti a fájdalmat, javítja a keringést, a bőr és a bőralatti szövetek állapotát, stabilizálja a vegetatív idegrendszert az egész test területén.

A kezelés időtartama: 50 perc

MANAGER NYAK-, VÁLL- ÉS FEJMASSZÁZS

A helytelen testtartásból eredő bemerevedett, fájdalmas nyak és vállöv izmok sajgó fájdalma, a lazító, gyulladáscsökkentő gyógynövényes krémmel történő masszírozás hatására ellazul, a feszülés megszűnik.

A kezelés időtartama: 20 perc

RÉSZTEST NYIROKMASSZÁZS

Finom fogásokból álló masszázstechnika, amely segíti a kötőszöveti folyadék áramlását. Az egész szervezetre feszültségoldó és nyugtató hatással van, elősegíti a szervezet méregtelenítését.

A kezelés időtartama: 30 perc
 

EGÉSZTEST NYIROKMASSZAZS

Finom fogásokból álló masszázstechnika, amely segíti a kötőszöveti folyadék áramlását. Az egész szervezetre feszültségoldó és nyugtató hatással van, elősegíti a szervezet méregtelenítését.

A kezelés időtartama: 60 perc

ANTI-CELLULIT-MASSZÁZS KÖPÖLYÖZÉSSEL

A problémás területeken /csípő, combok/ végzett speciális masszázs, mely erőteljes masszázsfogásokkal történik, serkenti a méreganyagok kiválasztását. A kezelés hatékonyságát fokozza a feszesítő, zsírégető krém és a köpölyözés során keletkezett vákuumhatás.

A kezelés időtartama: 50 perc

FRISSÍTŐ TALPMASSZAZS

A lábmasszázs más néven reflexológia egy ősi gyógymód, ami azon az elven alapul, hogy a test összes szerve energiacsatornákon keresztül össze van kötve úgynevezett "kioldópontokkal", amelyek lefedik a lábfej egész területét.

A kezelés időtartalma: 25 perc

RELAXÁLÓ TESTKEZELÉS

Kellemes környezetben, a halk zene és illóolajok segítenek a teljes relaxációban. Az aromaterápiás masszázskezelés hatékony eszköz lehet a stressz, a feszültség oldására, a fáradtság megszüntetésére, ellazítja a testet és a szellemet.

A kezelés időtartalma: 90 perc

Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban