Aloldal top

Bioline

Új! Bioline termékcsalád

Az olasz Bioline-Jato márka már több, mint 30 éve megbízható partnere a Szépség és Wellness szakembereknek. A cég által fontosnak tartott értékek a természet, biztonság, kiszámíthatóság, bizalom és a hagyomány. A Bioline az alkalmazott aktív hatóanyagok természetességét, a termékek és a szolgáltatás top-minőségét és a kezelések biztonságát jelenti.
A Bioline a természettudományos alapokra építve, levédett innovációs eljárással egyszerűen és praktikusan felhasználható, magas hatásfokú termékeket állít elő.
Minden terméket csábító elegancia, kifinomult csomagolás és magas hatásfok jellemzi.

Most Hydrating - a hidratálás új formája

Egy hatékony hidratáló kezelés a nedvességszegény bőr számára. Segíti a bőr nedvességraktárainak a feltöltését és megakadályozza a nedvességvesztést. Visszaállítja a bőr természetes szépségét, fiatalságát és rugalmasságát. Speciális szállítókapszulába zárva biztosítja a hatóanyagok mélyre jutását a bőrben.

 A kezelés időtartama: 60 perc

Perfect age - a bőr regenerálása

Egy hatékony kezelés, mely a bőr működését fokozza, helyreállítja a zsír- és vízháztartást és feszesít. Minden olyan esetben alkalmazható mikor a bőr első jelei már megjelennek, mint a ráncok, a feszesség-rugalmasság valamint a zsír-vesztés. Jól összeválogatott hatóanyagai zsírvisszapótló, feszesítő és revitalizáló hatásúak. A regenerációs szakaszt célirányosan támogatja. Fokozza a sejtek oxigén felvételét és javítja a bőranyagcserét.

 A kezelés időtartama: 60 perc

Sweet Relief - az érzékeny, rozáceás bőr védelme

A bőr ellenálló képességét fokozza a külső környezeti hatásokkal szemben. Visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát és az intenzív tisztítást követően megelőzi a mikrosérülések kialakulását. Az enzimrendszert aktiválja. Speciális növényi kivonatai nyugtató hatásúak. Helyreállítja  abőr egészséges állapotát és megvédi a káros környezeti hatásoktól.

 A kezelés időtartama: 60 perc

Sedutage 3D - három dimenzionális, anti-aging kezelés

Egy exkluzív hatóanyag kivonat - feszesítő kivonat, sejt újrastruktuláló kivonat, térfogatnövelő kivonat - együttesen hatnak három különböző szinten a bőrben az öregedés ellen. A feszesítő kivonat kombinációja feszesíti a bőrt, simítja a ráncokat és javítja a bőr külső megjelenését. A sejt újrastruktúráló kivonat fokozza a sejtek oxigén ellátását és védi a DNA-t. Fokozza a sejtek közötti tápanayag cserét és ezáltal a bőr tömörebbé válik. A térfogat növelő kivonat egy időben hat a bőr felszínén és a bőr mélyebb rétegeiben, ahol a kollagén szintézist élénkíti, növeli a bőr vastagságát és a kötőszövet térfogatát.

 A kezelés időtartama: 75 perc

Supreme Lift Q10 - exkluzív lifting kezelés

A kezelés hatására a bőr felszínén a hatóanyag egy láthatatlan mikrohálót képez a bőr felszínén, mely feszesíti a megereszkedett bőrt. A hatóanyag megköti a vizet, ezáltal a bőr térfogatát tízszeresére növeli. Ennek következtében a bőrfelszín feszesebbé válik és a finom ráncok azonnal kisimulnak.
A kezelés hatására a bőr mélyebb rétegeiben a hatóanyag erősíti a bőrstruktúrát azáltal, hogy fokozza a kollagénképzést, mely a szövetek összekapcsolásáért és a bőr tömörségéért felelős. Feszesítő és rugalmasító hatóanyaga védi a kollagénrostokat, fokozza az elasztinképzést.

 A kezelés időtartama: 75 perc

Details of Beauty - Regeneráció növényi őssejtekkel

A növényi őssejtek szövetből, rügyekből és gyökerekből származnak. Korlátlan reprodukciós képességgel rendelkeznek, bármilyen sejtté képesek fejlődni. Reaktiválják a bőr sejtjeiben végbemenő létfontosságú folyamatokat, élénkítik a bőr regenerációját, lelassítják az öregedési folyamatokat, visszaadják a bőr rugalmasságát és jelentősen csökkentik a ráncokat.

 A kezelés időtartama: 60 perc

Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban