Aloldal top

Bioline

Új! Bioline termékcsalád

Az olasz Bioline-Jato márka már több, mint 30 éve megbízható partnere a Szépség és Wellness szakembereknek. A cég által fontosnak tartott értékek a természet, biztonság, kiszámíthatóság, bizalom és a hagyomány. A Bioline az alkalmazott aktív hatóanyagok természetességét, a termékek és a szolgáltatás top-minőségét és a kezelések biztonságát jelenti.
A Bioline a természettudományos alapokra építve, levédett innovációs eljárással egyszerűen és praktikusan felhasználható, magas hatásfokú termékeket állít elő.
Minden terméket csábító elegancia, kifinomult csomagolás és magas hatásfok jellemzi.

Most Hydrating - a hidratálás új formája

Egy hatékony hidratáló kezelés a nedvességszegény bőr számára. Segíti a bőr nedvességraktárainak a feltöltését és megakadályozza a nedvességvesztést. Visszaállítja a bőr természetes szépségét, fiatalságát és rugalmasságát. Speciális szállítókapszulába zárva biztosítja a hatóanyagok mélyre jutását a bőrben.

 A kezelés időtartama: 60 perc

Perfect age - a bőr regenerálása

Egy hatékony kezelés, mely a bőr működését fokozza, helyreállítja a zsír- és vízháztartást és feszesít. Minden olyan esetben alkalmazható mikor a bőr első jelei már megjelennek, mint a ráncok, a feszesség-rugalmasság valamint a zsír-vesztés. Jól összeválogatott hatóanyagai zsírvisszapótló, feszesítő és revitalizáló hatásúak. A regenerációs szakaszt célirányosan támogatja. Fokozza a sejtek oxigén felvételét és javítja a bőranyagcserét.

 A kezelés időtartama: 60 perc

Sweet Relief - az érzékeny, rozáceás bőr védelme

A bőr ellenálló képességét fokozza a külső környezeti hatásokkal szemben. Visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát és az intenzív tisztítást követően megelőzi a mikrosérülések kialakulását. Az enzimrendszert aktiválja. Speciális növényi kivonatai nyugtató hatásúak. Helyreállítja  abőr egészséges állapotát és megvédi a káros környezeti hatásoktól.

 A kezelés időtartama: 60 perc

Sedutage 3D - három dimenzionális, anti-aging kezelés

Egy exkluzív hatóanyag kivonat - feszesítő kivonat, sejt újrastruktuláló kivonat, térfogatnövelő kivonat - együttesen hatnak három különböző szinten a bőrben az öregedés ellen. A feszesítő kivonat kombinációja feszesíti a bőrt, simítja a ráncokat és javítja a bőr külső megjelenését. A sejt újrastruktúráló kivonat fokozza a sejtek oxigén ellátását és védi a DNA-t. Fokozza a sejtek közötti tápanayag cserét és ezáltal a bőr tömörebbé válik. A térfogat növelő kivonat egy időben hat a bőr felszínén és a bőr mélyebb rétegeiben, ahol a kollagén szintézist élénkíti, növeli a bőr vastagságát és a kötőszövet térfogatát.

 A kezelés időtartama: 75 perc

Supreme Lift Q10 - exkluzív lifting kezelés

A kezelés hatására a bőr felszínén a hatóanyag egy láthatatlan mikrohálót képez a bőr felszínén, mely feszesíti a megereszkedett bőrt. A hatóanyag megköti a vizet, ezáltal a bőr térfogatát tízszeresére növeli. Ennek következtében a bőrfelszín feszesebbé válik és a finom ráncok azonnal kisimulnak.
A kezelés hatására a bőr mélyebb rétegeiben a hatóanyag erősíti a bőrstruktúrát azáltal, hogy fokozza a kollagénképzést, mely a szövetek összekapcsolásáért és a bőr tömörségéért felelős. Feszesítő és rugalmasító hatóanyaga védi a kollagénrostokat, fokozza az elasztinképzést.

 A kezelés időtartama: 75 perc

Details of Beauty - Regeneráció növényi őssejtekkel

A növényi őssejtek szövetből, rügyekből és gyökerekből származnak. Korlátlan reprodukciós képességgel rendelkeznek, bármilyen sejtté képesek fejlődni. Reaktiválják a bőr sejtjeiben végbemenő létfontosságú folyamatokat, élénkítik a bőr regenerációját, lelassítják az öregedési folyamatokat, visszaadják a bőr rugalmasságát és jelentősen csökkentik a ráncokat.

 A kezelés időtartama: 60 perc

Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban