Aloldal top

Hajbeültetés a Zena hajklinikán

 

A hajbeültetések során alkalmazott SafeSystem-FUE módszer az Egyesült Államokban szabadalmaztatott legújabb hajátültetési eljárás, mely lényegében a jól ismert, és a legtöbb klinikán alkalmazott Fue módszer tökéletesítése. Klinikánk orvosai jelenleg azon kevés szakemberek közé tartoznak a világon, akik többek között ezt a forradalmian új technológiát kínálják a pácienseknek.

 

A beavatkozások során a donorterületként szolgáló tarkótáji részről kiemelt graftok (hajtüszők) hamarabbi hajkinövést, erősebb potensebb, valamint 10-15%-kal nagyobb arányú beültetett hajnövekedést érhetünk el.

          

Magyarországon az amerikai HSC-Colorado kizárólagos innovációs partnereként alkalmazzák orvosaink a módszert, a lehető legkevesebb trauma és a lehető legpontosabb eredmény érdekében.

A SAFESYSTEM HAJBEÜLTETÉS ELŐNYEI:

Műtét után a fejbőr gyors gyógyul ennek köszönhetően a mindennapi átlagos életbe való visszatérés ideje is lecsökken. Minimalizáltuk a hajtüszők sérülését a hajszál kivétele, a tárolás illetve a betétel során.

A kivétel során történő precíz hajszálkiemelés és a speciális tárolásnak köszönhetően teljes, ép hajszálak kerülnek beültetésre a hajátültetés során. Így komplexként lett a SafeSystem-FUE egy jóval magasabb színvonalú eljárás, mint a korábbi FUE.

A SafeSystem hajátültetési módszer lehetővé teszi minden egyes beültetett egyedi szőrtüsző kritikus anatómiai részeinek megőrzését/tartósítását függetlenül a szőrtüszőben lévő hajszálak számától. Biztos lehet benne, hogy az átültetett hajszálakból segítségünkkel nő ki a legnagyobb százalék (fiataloknál gyakran közel 100%, míg idősebb pácienseinknél is legalább 90%)!

Azon pácienseink számára, akik nem rendelkeznek elég tarkótáji hajszállal a SafeSystem hajbeültetés lehetővé teszi a hajszálak begyűjtését vagy kivételét a test egyéb területéről is, így akár a mellkasról, a hátról, vagy akár a hasi régióból.

Ez az új eljárás lehetőséget teremt azok számára is a hajbeültetésre, akiken a standard FUE eljárás eddig nem tudott segíteni. Így például a göndör, hullámos hajú, az afroamerikai és az őszülő pácienseken illetve nagyon-nagy mértékben lecsökken a graftok sérülésének esélye a "gyengébb" hajszálak esetében (világos barna, szőke hajú páciensek)

A göndör vagy akár már az enyhén hullámos haj gyökere gyakran megtartja hullámos, ún. „kanyargós” tulajdonságát a fejbőrön belül is, ami azt jelenti, hogy a hajtüsző gyökerei gyakran nem egyenesen futnak, hanem elkanyarodnak. A hagyományos FUE eljárással különböző átmérőjű titánvégű, vagy más szerkezetű apró (0.5-1.0 mm) átmérőjű pengeéles körkéseket használnak. Ezzel szemben a SAFE System esetében egy jóval tompább végű 0.8-1.0 mm átmérőjű tűt, amely forgó mozgást alkalmazva „körbemozog” a hajtüsző körül.

A bőrbe tehát nem egy pengeéles eszközzel hatolunk be, hanem egy tompa véggel, és nem vágjuk el az esetlegese kiálló szövetrészeket, kanyarodó hajgyökeret. Így nyerhető ki épségben az akár 6-7 hajszálat tartalmazó tüsző, ami a régi (FUE) eljárással lehetetlen volt.

 

 

SAFE System-FUE hajbeültetés ára:  1.2 EUR / hajszál

Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Fogfehérítés

Rendelőnkben Zoom típusú UV lámpával végzett fogfehérítési technológiát alkalmazunk.

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban