Aloldal top

Hajbeültetés a Zena hajklinikán

 

A hajbeültetések során alkalmazott SafeSystem-FUE módszer az Egyesült Államokban szabadalmaztatott legújabb hajátültetési eljárás, mely lényegében a jól ismert, és a legtöbb klinikán alkalmazott Fue módszer tökéletesítése. Klinikánk orvosai jelenleg azon kevés szakemberek közé tartoznak a világon, akik többek között ezt a forradalmian új technológiát kínálják a pácienseknek.

 

A beavatkozások során a donorterületként szolgáló tarkótáji részről kiemelt graftok (hajtüszők) hamarabbi hajkinövést, erősebb potensebb, valamint 10-15%-kal nagyobb arányú beültetett hajnövekedést érhetünk el.

          

Magyarországon az amerikai HSC-Colorado kizárólagos innovációs partnereként alkalmazzák orvosaink a módszert, a lehető legkevesebb trauma és a lehető legpontosabb eredmény érdekében.

A SAFESYSTEM HAJBEÜLTETÉS ELŐNYEI:

Műtét után a fejbőr gyors gyógyul ennek köszönhetően a mindennapi átlagos életbe való visszatérés ideje is lecsökken. Minimalizáltuk a hajtüszők sérülését a hajszál kivétele, a tárolás illetve a betétel során.

A kivétel során történő precíz hajszálkiemelés és a speciális tárolásnak köszönhetően teljes, ép hajszálak kerülnek beültetésre a hajátültetés során. Így komplexként lett a SafeSystem-FUE egy jóval magasabb színvonalú eljárás, mint a korábbi FUE.

A SafeSystem hajátültetési módszer lehetővé teszi minden egyes beültetett egyedi szőrtüsző kritikus anatómiai részeinek megőrzését/tartósítását függetlenül a szőrtüszőben lévő hajszálak számától. Biztos lehet benne, hogy az átültetett hajszálakból segítségünkkel nő ki a legnagyobb százalék (fiataloknál gyakran közel 100%, míg idősebb pácienseinknél is legalább 90%)!

Azon pácienseink számára, akik nem rendelkeznek elég tarkótáji hajszállal a SafeSystem hajbeültetés lehetővé teszi a hajszálak begyűjtését vagy kivételét a test egyéb területéről is, így akár a mellkasról, a hátról, vagy akár a hasi régióból.

Ez az új eljárás lehetőséget teremt azok számára is a hajbeültetésre, akiken a standard FUE eljárás eddig nem tudott segíteni. Így például a göndör, hullámos hajú, az afroamerikai és az őszülő pácienseken illetve nagyon-nagy mértékben lecsökken a graftok sérülésének esélye a "gyengébb" hajszálak esetében (világos barna, szőke hajú páciensek)

A göndör vagy akár már az enyhén hullámos haj gyökere gyakran megtartja hullámos, ún. „kanyargós” tulajdonságát a fejbőrön belül is, ami azt jelenti, hogy a hajtüsző gyökerei gyakran nem egyenesen futnak, hanem elkanyarodnak. A hagyományos FUE eljárással különböző átmérőjű titánvégű, vagy más szerkezetű apró (0.5-1.0 mm) átmérőjű pengeéles körkéseket használnak. Ezzel szemben a SAFE System esetében egy jóval tompább végű 0.8-1.0 mm átmérőjű tűt, amely forgó mozgást alkalmazva „körbemozog” a hajtüsző körül.

A bőrbe tehát nem egy pengeéles eszközzel hatolunk be, hanem egy tompa véggel, és nem vágjuk el az esetlegese kiálló szövetrészeket, kanyarodó hajgyökeret. Így nyerhető ki épségben az akár 6-7 hajszálat tartalmazó tüsző, ami a régi (FUE) eljárással lehetetlen volt.

 

 

SAFE System-FUE hajbeültetés ára:  1.2 EUR / hajszál

Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban