Aloldal top

Ajakfeltöltés, ajaknagyobbítás

A vékony felsőajak esetén a száj vonala keskeny, amely szigorú kifejezést kölcsönöz viselőjének. Az arc öregedésével párhuzamosan, az ajkak is elvékonyodnak és ráncok jelennek meg körülötte. Ez a folyamat a felső ajkon általában kifejezettebb. Természetesen veleszületetten is lehetnek vékonyabbak, vagy aszimmetrikusak az ajkak. Az ajaknagyobbítás segítségével ajkak szebb formát kapnak, és megvalósítható a vágyott, érzéki száj.

AJAKFELTÖLTÉS FELSZÍVÓDÓ TÖLTŐANYAG (HYALURONSAV) INJEKCIÓVAL

HYALURONSAV
Az egészséges bőr egyik, nagy mennyiségben előforduló alkotórésze. A bőrben vizet köt meg, így biztosítva annak feszességét, hidratáltságát és természetes rugalmasságát. A bőrben a hyaluronsav koncentrációja az életkor előrehaladtával csökken, megindul a bőr öregedési folyamata, melynek jele többek között a ráncok kialakulása, a rugalmatlan bőr.

TEOSYAL KISS

Korszerű és biztonságos svájci, kifejezetten ajakvastagításra kifejlesztett anyag, alkotóeleme a hyaluronsav. A Magyarországon forgalomban lévő töltőanyagok közül a legmagasabb hyaluronsav koncentrációval rendelkezik. Hatékony és tartós eredményt biztosít. Idővel (fél- egy év) teljes mértékben lebomlik, felszívódik. A kezelés sokszor ismételhető, ill. korrigálható. Nem állati eredetű, így a készítmény beadása előtt nincs szükség allergiatesztre. Természetes eredetű, teljesen lebomló és tökéletesen szövetbarát anyag, ezért minimális az allergia és más ismert mellékhatások kialakulásának a kockázata. Az anyag különlegesen rugalmas, így nem kell tartani a töltőanyag csomósodásától.

Az ajakfeltöltést fogászati érzéstelenítésben végezzük és csupán néhány percet (20-30 perc) vesz igénybe. Az ajakfeltöltés után mindig jelentkezik duzzanat, mely miatt átmeneti aszimmetria jelentkezhet, így a végső eredmény először nem látszik. A duzzanatot helyi, jeges borogatással lehet mérsékelni. Néhány napig tartózkodni kell az ajkak jelentős mértékű mozgatásától (rágógumizás, sok beszéd, nevetés, stb.), napozástól, szoláriumozástól, fogászati kezelésektől. Néhány nap múlva a duzzanat megszűnik, és az eredmény láthatóvá válik.
A száj a kezelést követően pár napi érzékeny maradhat. Ha elmúlik a szájfeltöltés hatása, újabb beavatkozással ismét telt, formás ajkaink lehetnek.

TARTÓS AJAKNAGYOBBÍTÁS
Az injekcióval beadható, tartós, évtizedekig tartó hatású készítményeket (mint például: artecoll, dermalive, aquamid, outline) nem használunk plasztikai sebészetünkön, mivel ezek a töltőanyagok nem felszívódó, polimerizált műanyag szemcséket tartalmaznak, amelyek bármikor gyulladásos-allergiás reakciót válthatnak ki, csomósodhatnak, aminek a korrekciója rendkívül nehéz.

PERMALIP IMPLANTÁTUM
Az ajaknagyobbítás forradalmian új módszerével biztonságos módon tartós és természetes eredmény érhető el. A mellimplantátumokhoz hasonló módon puha, elasztikus szilikonból készített implantátumot ültetünk be az ajakba/ajkakba.
Azoknak ajánljuk, akik nem kívánják rendszeresen töltetni ajkaikat és végleges, megbízható és biztonságos megoldásra törekszenek.
Az ajakimplantátumot ambuláns módon, helyi érzéstelenítés mellett ültetjük be az ajkakba. Az beavatkozás nagyjából 30 percet vesz igénybe.
A PermaLip implantátum különböző átmérőben és hosszúságban kapható, így minden igényt kielégít. Kerek átmérője gyönyörű telt és formás ajakformát ad, amely nőies, kulturált összhatású. Kiemeli a saját ajak formáját, kisimítja az ajkak környéki ráncokat.
Az ajkak mozgása közben külső szemlélő nem érzékeli. Bár tartós célra készült, amennyiben szükséges bármikor, könnyen eltávolítható. Az egyetlen termék a világon, amelyet eredetileg is ajakimplantátumként fejlesztettek ki és szabadalmaztak.

SZÖVŐDMÉNYEK
• vérömleny kialakulása ritkán fordul elő. A terület hűtésével, külsőleg használható készítményekkel a duzzanatot jól lehet kezelni. Aszpirin vagy hasonló hatású szer szedése a beadás területén okozhat vérzést, bevérzést.
• gyulladás, fertőződés minden ilyen jellegű beavatkozás valós kockázata. Antibiotikum védelemben végzett PermaLip beültetésnél ennek előfordulási esélye minimális. Kialakulása esetén általában gyógyszeresen kezelhető.
• a beavatkozás előidézhet herpesz kiütést, ha korábban már volt a páciensnek, így ezekben az esetekbe Herpes profilaxis szükséges.

A KEZELÉSEK UTÁN ÁLTALÁBAN A KÖVETKEZŐKET KÉRJÜK BETARTANI
• 2 napig ne érintsük, nyomkodjuk a kezelt területet, ajakfeltöltés vagy ajak körüli kezelések után tartózkodjunk a sok beszédtől (pl. előadástartás), nevetéstől.
• 1 nap után óvatosan meg lehet mosni, akár szappannal is a kezelt területet, és sminket is lehet alkalmazni.
• Amíg a kezdeti duzzadtság és bőrpír nem múlik el teljesen, a területet nem szabad kitenni erős hőhatásnak (napozás szolárium, extrém hideg).
• Ajakvastagítás után legalább 1 hónapig ne végeztessünk kozmetikusunkkal tartós ajakkontúrt, tetoválást.

NEM JAVASOLJUK A KEZELÉSEKET
• bizonyos esetekben, ha a páciens lidocainra allergiás.
• fennálló bőrbetegségek, gyulladás, herpesz esetén
• súlyos allergia esetén

(P.F.)

Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban