Aloldal top

Plasztikai sebészet

FIGYELEM!

A HÉVÍZI PLASZTIKAI SEBÉSZETÜNK A ZENÁBAN MEGSZÜNT! CÉGCSOPRTUNK TAGJAKÉNT VISZONT A TOVÁBBIAKBAN A LOTUSMED PLASZTIKAI SEBÉSZET ÁLL SZIVES RENDELKEZÉSÜKRE!

Kapcsolatfelvétel a képre kattintva lehetséges!


 

PLASZTIKAI SEBÉSZETÜNKÖN ELISMERT, SZAKKÉPZETT CSAPAT VÉGZI A SZÉPÉSZETI BEAVATKOZÁSOKAT.

Szakembereink világszínvonalú minőséget biztosítanak a legkorszerűbb eljárások felhasználásával, megfizethető árakon.

Angyali szépség – Ne hagyja, hogy az Ön természetes szépségét egy apró hiba vagy kellemetlen szemölcs, folt rontsa el. Mindenki tudja, hogy az igazi szépség a megfelelő önbizalomnál kezdődik, mi ehhez adunk professzionális orvosi segítséget. A jó orvos tudja, hogy nem csak egy műtétet kell végrehajtani, hanem meg kell teremteni azt a kisugárzást, amely minden szépség alapja. Csapatunk ebben különleges: nagy figyelmet szentelünk minden egyes páciensünknek, és nem csak sebészként, hanem emberként is a legtöbbet nyújtjuk számukra.

Új emberként a világ elé lépni – Ha minket választ, szolgáltatásainknak köszönhetően egy új, elbűvölő személyiséggel ajándékozzuk meg. Barátai, ismerősei meglepve fogják összecsapni tenyerüket, amikor meglátják milyen változáson ment keresztül. Garantáljuk, hogy nincs olyan esztétikai állapot, amelyből ne tudnánk csodálatosan új külsőt varázsolni.

Időtlen értékek – A legnagyobb bók, amelyet kaphat, ha húsz-harminc évvel fiatalabbnak nézik, és hitetlenkedve hallják valódi korát. Csapatunk csodával határos módon képes megállítani, megfordítani az idő kerekét, és vonzó, kellemes külsőt varázsolni Önnek.
 

Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban