Aloldal top

Fogfehérítés

A fogfehérítési eljárás egy esztétikai jellegű beavatkozás, amely az egészséges, de elszíneződött fogazatot gyönyörű, rikító fehérségű, filmszínészeknél látott mosollyá varázsolja pár óra alatt.

Rengeteg féle fogfehérítő termék létezik, melyeknek különböző a hatásfoka és hatóideje, mely az áraikban is megmutatkozik. Egy otthoni, éjszaka viselt fogfehérítő tálca hatása nem hasonlítható össze egy komoly, speciális anyagokkal végzett fogorvosi kezeléshez, igaz, hatásaik egymást erősíthetik.

A rendelőnkben alkalmazott Zoom típusú UV lámpával végzett fogfehérítési technológia a jelenleg leghatékonyabb és legmaradandóbb fogfehérítési eljárás. A beavatkozás teljesen fájdalommentes, mivel a kezelés során alkalmazott gélt elegendő alacsony koncentrációban felvinni a fogra a Zoom lámpának köszönhetően. A speciális előkezelő gélnek köszönhetően érzékeny fogú páciensek részére is elérhetővé válnak a rikítóan fehér fogak.

A FOGFEHÉRÍTÉS ELŐTT 

A fogfehérítést szinte minden esetben egy szájhigiéniai kezelés előzi meg, hiszen egy szennyezett, fogkővel teli szájüreget nem lehet fehéríteni. Ez a kezelés nincs benne a fogfehérítés árában.

A FOGFEHÉRÍTÉS LÉNYEGE

Mivel a fogfehérítés pusztán esztétikai beavatkozás, közvetlen orvosi indoka nincs. Szociális, társadalmi indoka viszont annál inkább. A szép, egészséges fogak bizalmat, boldogságot sugallnak. Nem véletlen, hogy a ragyogó mosoly minden társadalomban az elégedettség, egészség és öröm jele.

Egy fontos külföldi út, jelentős családi esemény, esetleg meghatározó tárgyalás, televíziós szereplés vagy fotózás előtt érdemes igénybe venni ezt a kezelést, hiszen a fehérítés szemmel láthatóan káprázatos mosolyt kölcsönöz.

A Zena szolgáltatásai közé bármikor kitűnően illeszkedik egy fogfehérítés, legyen szó akár egy általános beauty kúráról vagy egy plasztikai beavatkozásról, ugyanis két, másik kezelés közötti pár órás várakozás alatt fájdalommentesen elvégezhető.

HOGYAN TÖRTÉNIK A FOGFEHÉRÍTÉS?

Először behelyezünk egy speciális ajakterpeszt, mely kényelmesen eltartja az ajkakat a kezelés idejére. Utána egy ínyvédő "habot" helyezünk fel, mely megvédi az ínyt és a lágyrészeket a fogfehérítő zselétől. Ezt követően a fogak külső felszínére felvisszük a fogfehérítő zselét, melyet a Zoom lámpával megvilágítunk. Ennek hatására aktivizálódik a fogfehérítő anyag (hidrogén-peroxid) és az így felszabaduló aktív oxigén egyenletesen eltávolítja a fog felszínén és mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket. A fogfehérítés végén védőréteggel vonjuk be a fogakat.

FOGFEHÉRÍTÉS UTÁNI TUDNIVALÓK

Fogfehérítés előtte utánna

A fehérítés után bizonyos ideig kerülnünk kell bizonyos élelmiszereket, italokat, a dohánytermékek fogyasztását pedig teljesen mellőzni kell.

A kávé, a fekete tea, a vörösbor és a legtöbb színezéket tartalmazó étel szinte azonnal nyomokat hagy a gyönyörűen fehér fogfelszínen. A gyorséttermek kínálata vagy a különösen harsány színű készételek szintén ide tartoznak, ezeknek a fogyasztását érdemes kerülni.

Attól függően, mennyire vagyunk önmegtartóztatóak, a fehérítés időtartama nagyban változhat. Nem ajánlott a fehérítő kezelést túl gyakran (három hónapnál gyakrabban) végrehajtani, főleg az ellenjavallott élelmiszerek fogyasztása mellett.

MILYEN SZÖVŐDMÉNYEI LEHETNEK A FOGFEHÉRÍTÉSNEK?

A fogfehérítés nem jár szövődményekkel. Ha ön mégis égető, kellemetlen érzést tapasztal a kezelést követően, ezt jelezze fogorvosának.

A kezelést követően a fogak különösen érzékenyek a hidegre és a melegre, ezért ajánlatos pár órán át a jeges és forró italokat, ételeket kerülni.

Galéria

Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban