Aloldal top

3 dimenziós digitális röntgen

Fogászati klinikánkon első kategóriás, nagytérfogatú Gendex CBCT készülék üzemel, mely 3 dimenziós, kiváló képminőséggel rendelkező röntgen felvételeket készít.

A CBCT – más néven Digitális Volumentomográfia – 3 dimenziós digitális röntgen módszer. A kúp alakban szétterülő röntgen sugárnyaláb használata által a páciensről 2 dimenziós képek sorozata készül, majd a szoftver segítségével a nyert információ 3 dimenziós nézetet hoz létre.

A vizsgálathoz kontrasztanyag használatára nincs szükség. A hagyományos medical CT-vel szemben a sugárterhelés 1200-3300 mikroSvről 68 mikroSvre csökken, a diagnosztikai információ pedig tized mm pontosságú!  Ez a képalkotási eljárás lehetővé teszi, hogy a vizsgálandó területről 1:1 méretarányos, rávetülés nélküli kép készüljön, így nem csak a csont mennyisége, hanem a csont minősége is vizsgálhatóvá válik. Alkalmazható góckutatás, TMI vizsgálat, sebészeti bemérések és tervezések során, orthodontiaban, fül-orr- gégészet területén, parodontológiában egyaránt. Kiemelt jelentősége van a fogászati implantológiában.

Pácienseink ülő helyzetben vesznek részt a vizsgálaton, mely kb. 40 másodpercig tart, így annak megélése kíméletes, még klausztrofóbia esetén is többnyire kivitelezhető. A felvételeket CD-re másolva bocsájtjuk rendelkezésre.

Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

Fogfehérítés

Rendelőnkben Zoom típusú UV lámpával végzett fogfehérítési technológiát alkalmazunk.

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban