Aloldal top

3 dimenziós digitális röntgen

Fogászati klinikánkon első kategóriás, nagytérfogatú Gendex CBCT készülék üzemel, mely 3 dimenziós, kiváló képminőséggel rendelkező röntgen felvételeket készít.

A CBCT – más néven Digitális Volumentomográfia – 3 dimenziós digitális röntgen módszer. A kúp alakban szétterülő röntgen sugárnyaláb használata által a páciensről 2 dimenziós képek sorozata készül, majd a szoftver segítségével a nyert információ 3 dimenziós nézetet hoz létre.

A vizsgálathoz kontrasztanyag használatára nincs szükség. A hagyományos medical CT-vel szemben a sugárterhelés 1200-3300 mikroSvről 68 mikroSvre csökken, a diagnosztikai információ pedig tized mm pontosságú!  Ez a képalkotási eljárás lehetővé teszi, hogy a vizsgálandó területről 1:1 méretarányos, rávetülés nélküli kép készüljön, így nem csak a csont mennyisége, hanem a csont minősége is vizsgálhatóvá válik. Alkalmazható góckutatás, TMI vizsgálat, sebészeti bemérések és tervezések során, orthodontiaban, fül-orr- gégészet területén, parodontológiában egyaránt. Kiemelt jelentősége van a fogászati implantológiában.

Pácienseink ülő helyzetben vesznek részt a vizsgálaton, mely kb. 40 másodpercig tart, így annak megélése kíméletes, még klausztrofóbia esetén is többnyire kivitelezhető. A felvételeket CD-re másolva bocsájtjuk rendelkezésre.

Hír

Day Spa Szépségcsomag

Egésznapos kedvezményes szépségcsomag, hölgyeknek és uraknak.

Tovább
Hír

HIFU - Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal -

Műtét nélkül újra fiatalon!

Tovább
Hír

Splendid

Sebészeti beavatkozás nélkül, plazmatechnológiával!

Tovább
Hír

Lipolézer és presszoterápia

Próbálja ki gépi kezeléseinket, melyekkel centimétereket karcsúsodhat már néhány alkalom után!
 

Tovább
SICONTACT - Biztonság a digitális világban